Spotter martini maken - koffiecocktail maken

Als koffieliefhebber heb je misschien de laatste trend van dit jaar al voorbij zien komen: de espresso martini. Bij Coffee Extraordinary laten we graag onze creativiteit de vrije loop en hebben we hier dus een eigen cocktail met koffie op bedacht. Lees meer over onze spetterende Spotter Martini!

De uitgelichte afbeelding is van The Hungry Bites

Ingrediënten voor vier glazen

Bereidingswijze van deze cocktail met koffie

Neem een fles Spotter Coffee (250 ml) uit de koelkast en laat deze even 15 minuten op kamertemperatuur komen. Voeg 200 ml ijskoude vanille vodka toe aan de Spotter, waardoor er een heerlijke mix ontstaat. Voeg 8 ijsklontjes toe en doe het geheel of 1. in de blender óf 2. in de cocktailshaker. Denk erom: een paar seconden shaken is echt voldoende.

Garneren & genieten maar!

Is het geheel goed geschud, dan kun je het inschenken in de glazen. Gebruik echte martiniglazen of pak er een drinkbeker bij, want we verkeren momenteel tenslotte in quarantaine (Coronavirus 2020). Maak het drankje compleet door 3 koffieboontjes op de topping te leggen, daarna is het tijd om te genieten van deze cocktail met koffie!

Geef een koffiecocktail kit cadeau!

Je kunt natuurlijk alles los van elkaar inkopen voor jezelf, maar misschien houden je beste vrienden of familie ook wel van een unieke cocktail met koffie. Daarom hebben wij een uniek koffiecocktail kit samengesteld, dat beschikbaar is in twee formaten.

1 reactie

  1. Dalgona koffie recept » Coffee Extraordinary op april 5, 2020 om 2:24 pm

    […] Het recept bestaat allang, maar krijgt nu pas de verdiende spotlight. Misschien ben je nog in de espresso martini sferen, maar doe je ook mee met deze nieuwe […]

Laat een reactie achter